Upptäck en karriär inom geriatrik

Välkommen till oss

Vi gör något meningsfullt som vi är stolta över. Vi hjälper våra multisjuka äldre att få den vård de behöver. Med en växande och allt äldre befolkning är vi en självklar del av framtidens vård.

Det är här det händer

Det är precis vad vi känner. Det vi gör här är spännande och erbjuder stor variation, både akuta insatser och att följa hur vår behandling ger effekt för patienten.

På Sabbatsbergsgeriatriken har vi fem slutenvårdsavdelningar och en öppenvård. Vår öppenvård består av en kognitiv mottagning, en osteoporosmottagning samt förstärkt utskrivning. Vi är en trivsam klinik där vi har närhet till varandra och känner stor gemenskap. Vi finns i trevliga lokaler i Sabbatsbergs sjukhus och tillsammans är vi ungefär 250 medarbetare.

Vi är specialiserade på vård av multisjuka äldre och tar emot patienter som försämrats i sin sjukdom eller nyinsjuknat med akuta besvär av olika slag. Vi erbjuder utredning, behandling, omvårdnad och rehabilitering. Intag sker dygnet runt. Våra patienter kommer både från sjukhusens akutmottagningar och från hemmet.


Häng med på resan!

Redo för ett nästa steg i karriären? Eller är du ny i din yrkesroll? Du kan vara lugn oavsett. Hos oss satsar vi nämligen på bra introduktion och ordentlig uppföljning under din första tid. Och det bästa av allt är att vi kan teamarbete, vilket gör dig ännu tryggare i din yrkesroll från start.
Här siktar vi högt och är måna om att utveckla en interprofessionell lärmiljö. Vi jobbar alltid i ett team bestående av olika yrkesprofessioner kring patienten. Tillsammans delar vi med oss av vår kunskap. Det ger en bra och inkluderande stämning där man trivs och utvecklas. En arbetsplats man väljer att stanna kvar på.

Som anställd på geriatriken får du en trygg anställning hos en av Sveriges största vårdgivare (SLSO). Det innebär schysta villkor och bra förmåner. I vår stora organisation finns många möjliga karriärvägar. Vi välkomnar studenter, praktikanter och sommarjobbare som vi ser bidrar till att vår verksamhet utvecklas på ett väldigt positivt sätt. Många väljer också att fortsätta hos oss i en anställning, vilket är jättekul!

Vårt jobb är meningsfullt

Geriatrik - Från akutvård till att se resultat av insatser

Geriatrik är framtidens vård

"Jag har jobbat inom geriatriken en längre tid och vet precis som du att det är långt ifrån långvård."

 

Podd: Geriatrik - Framtidens vård

Lyssna på ett avsnitt av SLSO-podden. Utan spaning, ingen aning och hör Håkan Erlandsson och Anne-Maj Hansson berätta om framtidens geriatrik. 

Julia Hamilton, Podden Funka olika, åldras

Podd: Vad händer när vi blir äldre?

Lyssna på Julia Hamilton, sjukgymnast på Sabbatsbergsgeriatriken, svarar på frågor om vad som händer med oss när vi blir äldre. Ett avsnitt från Funka olika - podden om livet med funktionsnedsättning.

Våra förmåner

Lön, pension, arbetstid, ledighet och försäkringar för dig som anställd. Det du gör på jobbet varje dag har betydelse i många människors liv. För oss är det viktigt att du mår bra och känner dig uppskattad på jobbet och fritiden. 

Christoffer, läkare

Klicka för att se videon

Det som gör mitt jobb meningsfullt är ju att träffa patienterna och känna att vi gör någonting bra för dem."

 

Marcela, undersköterska

Klicka för att se videon

Det som gör mitt jobb meningsfullt är att när jag går hem vid dagens slut känna att jag gjort gott för patienterna."

Noa, fysioterapeut

Klicka för att se videon

När man verkligen lyckats hjälpa någon att ta sig från en situation där de inte har någon funktion till att klara sig själva. Det ger väldigt mycket i jobbet."

Hittar du inte rätt annons?...

Är du intresserad av att jobba hos oss på Sabbatsbergsgeriatriken, men hittar ingen annons som passar dig just nu? Anmäl ditt intresse genom att fylla i och skicka in en intresseanmälan, så hör vi av oss.

....Gör en spontanansökan

Är du intresserad av att jobba hos oss på Jakobsbergsgeriatriken, men hittar ingen annons som passar dig just nu? Anmäl ditt intresse genom att fylla i och skicka in en intresseanmälan, så hör vi av oss.