Lediga jobb

Varmt välkommen att söka jobb hos oss på Jakobsbergsgeriatriken.

Geriatrik - Från akutvård till att se resultat av insatser

Geriatrik är framtidens vård

Se filmen om jobbet inom geriatriken.

"Jag har jobbat inom geriatriken en längre tid och vet precis som du att det är långt ifrån långvård."

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med stora möjligheter att vara med att utveckla och påverka vår verksamhet med patienten i centrum. 

Teamarbete runt varje patient

Vårt teamarbete med kunniga och engagerade medarbetare genomsyrar hela vår verksamhet för att möta våra patientens behov och delaktighet i vården. I våra team ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Logoped, dietist och kurator är också en del av teamet.

Vi är en utbildningsenhet för olika yrkeskategorier, vårdgrannar och intresseorganisationer.

Här nedtill hittar du våra lediga tjänster just nu. Länken tar dig till respektive annons på Region Stockholms webbplats för lediga jobb. 

Varmt välkommen med din ansökan.

Lediga tjänster på Jakobsbergsgeriatriken

Hittar du inte rätt annons?

Är du intresserad av att jobba hos oss, men hittar ingen annons som passar dig just nu? Anmäl ditt intresse genom att skicka in formuläret här nedtill, så hör vi av oss till dig.

VIKTIGT! Skicka aldrig sekretessklassade uppgifter via formulär eller e-post som till exempel personnummer eller information om din eller någon annans hälsa.

När du kontaktar oss kan vi komma att registrera dina kontaktuppgifter. Dataskyddslagstiftningen i EU (GDPR, General Data Protection Regulation) reglerar hur vi behandlar dina personuppgifter.

Varmt välkommen att jobba med oss! 

Jobba på Jakobsbergsgeriatriken

Jag söker jobb som *