Sabbatsbergsgeriatrikens mottagningsverksamhet söker en sjuksköterska

Hos oss gör vi något meningsfullt som vi är stolta över - vi hjälper våra multisjuka äldre att få den vård de behöver. Vill du vara med och bidra till detta? Då ska du söka till Sabbatsbergsgeriatriken! Vi ligger mitt i Stockholm City, precis intill Odenplan!

Erbjudande
Vi erbjuder dig en lärorik och stabil miljö där du behöver använda hela din omvårdnadskompetens för patientens bästa.

Du kommer att arbeta både på den kognitiva mottagningen och osteoporosmottagningen men med tyngdpunkt på den kognitiva delen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat uppföljning av symtomlindrande behandling, rådgivning och samtalsstöd, provtagning och tidsbokning. Då vi som arbetsplats är angelägna om att bidra till vårdens utveckling behöver du vara öppen för att driva och delta i förbättringsarbete som leder till införande av nya arbetssätt och förnyelse.

Du får en individanpassad introduktion som utgår ifrån din kompetens och erfarenhet. Det finns goda möjligheter till fortsatt kompetensutveckling och fortbildning som är relevant för verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 5 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande mottagningsarbete och av demensvård. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.

Arbetet som mottagningssjuksköterska förutsätter att du har uppnått yrkesmässig mognad, att du är nyfiken på och villig att utveckla och pröva nya arbetssätt. Som person är du lyhörd och tydlig i din kommunikation. Du är självgående och har förmåga att arbeta metodiskt. Du främjar trivsel genom ett öppet och tillitsfullt samarbete och ser det som viktigt att bidra till andras kompetensutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Det praktiska

  • Individuell lönesättning samt flextidsavtal
  • Arbetstidsmått: 40 timmar/vecka
  • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag upp till 3000 kr/år.
  • Fri öppen sjukvård och försäkringar enligt SLSO:s avtal.
  • Tillträde 23 januari 2023 eller enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm