Nattsjuksköterskor till Sabbatsbergsgeriatriken!

Vi söker nu sjuksköterskor för arbete på natten till våra avdelningar inom konfusion och ortopedisk rehabilitering. Vi söker dig som har erfarenhet och intresse för akut omhändertagande av den geriatriska patienten! 

Om tjänsten

Som sjuksköterska på natten kommer du att arbeta med geriatrisk omvårdnad av sköra och multisjuka äldre. Arbetet innebära att självständigt bedöma patientens status och prioritera åtgärder. Du arbetar i team med undersköterskor. Då det är mycket viktigt för patienten att vi har en helhetsbild över dennes situation läggs stor vikt på ett fungerande teamarbete och samarbetsförmåga. Vi har dygnet-runt intag och läkare på plats nattetid.

Vi söker dig

  • Legitimerad sjuksköterska.
  • Minst ett års erfarenhet av akutgeriatrik eller annan akutsjukvård. För både nyare och mer erfarna sjuksköterskor erbjuds alltid en individanpassad inskolning.
  • Du ska ha goda kunskaper i Takecare.
  • Du har goda kunskaper i svenska språket. Andra språkkunskaper är också meriterande.
  • Ett intresse/erfarenhet av patientnära vård och en vilja att vara med och driva utvecklingsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger största vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du, precis som vi, uppskattar och bidrar till en arbetsplats där vi månar om patienten och varandra. Du är lösningsorienterad och har handlingsberedskap i akuta situationer. Du trivs av att arbeta i team och har gärna erfarenhet av att arbetsleda undersköterskor. Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. 

Det praktiska

  • Vi erbjuder fast anställning. Provanställning kan komma att tillämpas. 
  • Individuell lönesättning. Dubbelt natt-OB har vi enligt arbetstidsavtalet för sjuksköterskor inom regionen. 
  • Arbetstidsmåttet för heltid är 32:20 min/vecka. Både högre och lägre omfattning kan diskuteras vid önskemål.
  • Vi har fasta scheman som rullar i 6-veckorsintervall. Du kommer att arbeta 2 helger av 6 vilket innebär att du kommer vara långledig var tredje vecka.
  • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag finns.

Om arbetsplatsen

Vi på Sabbatsbergsgeriatriken är en trivsam klinik mitt i hjärtat av Stockholm som bedriver akutgeriatrisk vård. Det innebär att vi arbetar med utredning, behandling och rehabilitering av multisjuka äldre. Patienterna hos oss kommer från akuten, via ambulans, direkt från hemmet eller på remiss från husläkare. Intaget sker dygnet runt. Mer om oss hittar du på vår hemsida, klicka här!

Intervjuer och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm