Nyexad/erfaren sjuksköterska? Tveka inte, sök till Sabbatsbergsgeriatriken!

Nu söker vi sjuksköterskor som vill arbeta dag, natt eller blandad dag/kväll/natt! Vi erbjuder arbetstidsavtalet som möjliggör ett hälsosamt schema med extra ledighet/kompensation utifrån hur du väljer att arbeta. Vi diskuterar gärna ett upplägg som passar just dig. 

Vårt erbjudande

Vi välkomnar dig med en bra introduktion för att du ska trivas och få rätt start hos oss. Du får en varierande arbetsmiljö där du fördjupar dina kunskaper inom omvårdnad. Vi jobbar alltid i team kring patienten och alla delar med sig av sina kunskaper. Det här gör att vi får en bra och inkluderande stämning där man trivs och utvecklas.

Om jobbet

Som sjuksköterska hos oss ingår du i det multiprofessionella team som även innehåller undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, logoped och läkare. Du utgör en viktig del av teamet och fungerar som coach och ledare för omvårdnadsarbetet. Vi håller patienten och dess närstående i fokus. På avdelningen arbetar även koordinator. Vi tror på ett vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. 

Vem söker vi?

  • Du är legitimerad sjuksköterska.
  • Du är nyexaminerad eller har några års erfarenhet som sjuksköterska, samt gärna ett intresse för akutgeriatrik.
  • Du har goda kunskaper i svenska språket. Andra språkkunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

Eftersom vi arbetar i team förutsätter vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och att du är tydlig i din kommunikation. Du är inte rädd för att coacha och undervisa dina kollegor. Du är ansvarstagande och kan visa handlingskraft vid oväntade och svåra situationer. Vi tror vidare att du har ett genuint intresse för att arbeta med just vår patientgrupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det praktiska

  • Du får en fast anställning med trygga och bra villkor. Provanställning kan komma att tillämpas. 
  • Individuell lönesättning.
  • Jobbet är dag, natt eller kombinerat dag/kväll/natt. Hel-/deltid.
  • Vi tillämpar arbetstidsavtalet för sjuksköterskor inom Region Stockholm som innebär att du utifrån hur du väljer att ha ditt schema får extra tid tillgodo att ta ut i pengar, ledighet eller avsätta i pension.
  • Vi har förmåner såsom friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, fri sjukvård, kollektivavtalade förmåner inom pension och försäkringar, samt möjlighet till flex. 

Om oss

Vi på Sabbatsbergsgeriatriken är en trivsam klinik mitt i hjärtat av Stockholm som bedriver akutgeriatrisk vård. Det innebär att vi arbetar med utredning, behandling och rehabilitering av multisjuka äldre. Patienterna hos oss kommer från akuten, via ambulans, direkt från hemmet eller på remiss från husläkare. Intaget sker dygnet runt. Mer om oss hittar du på vår hemsida, klicka här!

Läs gärna också intervju med vår enhetschef Jenny Larsson, här!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser framemot din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm