Nattsjuksköterska till geriatriken - Nu med möjlighet till sign-on bonus!

Hos oss gör vi något meningsfullt som vi är stolt över - vi hjälper våra multisjuka äldre att få den vård de behöver. Vill du vara med och bidra till detta? Då ska du söka till Sabbatsbergsgeriatriken!

Varje nyanställd sjuksköterska, specialistsjuksköterska/månadsavlönad, minst 75%, får en sign-on bonus om 10 000 kronor vid tillträdet av anställningen och 10 000 kronor efter 12 månader. Det är för dig som skriver på anställningsavtal från 3 mars tom den sista augusti 2023 och uppfyller vissa kriterier.* 

Om oss på avdelning 71:
Vi har akutgeriatriskt uppdrag med särskild inriktning med ortopedisk rehabilitering. Vi tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare. 

Vårt erbjudande
Vi söker natt sjuksköterska!
Du får en individuellt utformad och anpassad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Vi erbjuder kompetensutveckling och fortbildning, deltagande i kvalitetsgrupper, interna föreläsningar, e-lärande och pedagogikkurser. 

På avdelningen finns sjuksköterskor som har lång erfarenhet av geriatrisk slutenvård samt sjuksköterskor med specialistkompetens i vård av äldre som kommer att handleda och stötta dig i ditt arbete. 

I samarbete med kunniga och trevliga kollegor från andra yrkeskategorier kommer du att ansvara för att identifiera omvårdnadsbehov, planera, leda och utvärdera omvårdnadsåtgärder. Dokumentation sker enligt TakeCare.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Tidigare arbetslivserfarenhet inom somatisk slutenvård och högskolepoänggivande kurser i exempelvis handledning, smärta, sår, nutrition eller demens är meriterande. 

Personliga egenskaper
Du är nyfiken och lyhörd. Du är intresserad av ditt eget och andras lärande på arbetsplatsen och främjar ett tillitsfullt samarbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. 

Anställningsform
Vi erbjuder tillsvidareanställning med antingen 2-skift eller 3-skift. Vi tillämpar individuell lönesättning, flextidsavtal samt arbetstidsavtalet mellan Region Stockholm och Vårdförbundet. 

Förmåner
*Vår nya medarbetare ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms
nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus). Samtliga belopp är bruttobelopp och inte pensionslönegrundande

Vi erbjuder friskvårdstimme och friskvårdsbidrag upp till 3000 kr/år. Fri öppen sjukvård och försäkringar enligt SLSO:s avtal. 

Övrig information
Mer om Sabbatsbergsgeriatriken och våra avdelningar hittar du på vår hemsida. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm