Nyfiken sjuksköterska sökes - Nu med möjlighet till sign-on bonus!

Hos oss gör vi något meningsfullt som vi är stolt över - vi hjälper våra multisjuka äldre att få den vård de behöver. Vill du vara med och bidra till detta? Då ska du söka till Sabbatsbergsgeriatriken!

Varje nyanställd sjuksköterska, specialistsjuksköterska/månadsavlönad, minst 75%, får en sign-on bonus om 10 000 kronor vid tillträdet av anställningen och 10 000 kronor efter 12 månader. Det är för dig som skriver på anställningsavtal från 3 mars tom den sista augusti 2023 och uppfyller vissa kriterier.* 

Vår arbetsplats
Vi ligger i hjärtat av Stockholm nära Odenplan. Det är på avdelning 61, en akutgeriatrisk med särskild inriktning mot hjärtsvikt och KOL, som vi ser framemot att välkomna dig. Vi är ett trevligt gäng som är måna om varandra och här kommer du aldrig att känna dig ensam!

Vi på 61an är driftiga, modiga och innovativa. Vi jobbar kontinuerligt med patientsäkra flöden och har nära samarbete med andra vårdgivare. Vårt senaste uppdrag är att nu under hösten starta upp arbetssättet förstärkt utskrivning. Syftet är att erbjuda sköra äldre fortsatt stöd och uppföljning av det multiprofessionella geriatriska teamet den närmaste tiden efter utskrivning från slutenvård. Med detta hoppas vi kunna ge ännu tryggare hemgång och minska risken för akut återinläggning. Vi ser gärna att du som söker är intresserad av att vara delaktig i detta!

Vi erbjuder dig

 • *Vår nya medarbetare ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus). Samtliga belopp är bruttobelopp och inte pensionslönegrundande
 • En bra arbetsmiljö och med det menar vi en god sammanhållning, ett synligt ledarskap där vi sätter största värde i att vi varje dag gör skillnad för våra patienter. 
 • Ett flexibelt schema vilket innebär möjlighet att påverka genom flextidsavtal och hälsosamma arbetstider.
 • Individuell lönesättning och förmåner som vårt kollektivavtal ger dig samt arbetstidsavtalet mellan Region Stockholm och Vårdförbundet vilket också gör det möjligt att förmånligt arbeta blandad dag/natt eller förtätad helg. 
 • En introduktion som är individuellt anpassad utifrån din kompetens och erfarenhet.   
 • Kompetensutveckling och fortbildning så som mentorsprogram för nya sjuksköterskor, deltagande i kvalitetsgrupper, interna föreläsningar, e-lärande och pedagogikkurser. 
 • En trygg anställning genom ett bra och säkert kollektivavtal. 

Praktiskt

 • Heltidsmåttet är 38:15 h/vecka.
 • Schema dag/kväll. Helgtjänstgöring ingår. Att kombinera med natt är möjligt till förmånligt sätt som reducerar din veckoarbetstid. 
 • Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.  

Vem vi söker
Du är nyfiken och lyhörd, och trivs både med att arbeta i team och självständigt. Du är lösningsinriktad och kommunikativ. Då uppfyllelse av kvalitetsmål är en viktig del av arbetet ser vi gärna att du är mål- och resultatorienterad. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Du har goda kunskaper i svenska språket skriftligt och muntligt. Andra språkkunskaper är välkomna. Tidigare arbetslivserfarenhet inom somatisk slutenvård och högskolepoänggivande kurser i exempelvis handledning, sår, nutrition eller demens är meriterande men inte avgörande.

Förmåner

 • Glada arbetskollegor att dela vardagen med!
 • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag.
 • Fri öppen sjukvård och försäkringar enligt våra avtal. 

Mer om Sabbatsbergsgeriatriken hittar du här.

Varmt välkommen att skicka din ansöka, intervjuer och urval sker löpande!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm