Sjuksköterskor sökes till geriatriken! Nu med möjlighet till sign on bonus!

Välkommen till oss på Sabbatsbergsgeriatriken, Sabbatsbergs sjukhus, som ligger i Vasastan!

Varje nyanställd sjuksköterska, specialistsjuksköterska/månadsavlönad, minst 75%, får en sign-on bonus om 10 000 kronor vid tillträdet av anställningen och 10 000 kronor efter 12 månader. Det är för dig som skriver på anställningsavtal från 3 mars tom den sista augusti 2023 och uppfyller vissa kriterier.*

Om oss:
Vi på avdelning 72 driver en liten enhet för patienter med MRSA som behöver akutgeriatrisk sjukvård. Vi arbetar personcentrerat och alla viktiga beslut gällande patientens omvårdnad och behandling fattas gemensamt på temakonferens.

Vi söker:
Både natt- och dag/kvällssjuksköterskor. 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst två års erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrik eller internmedicin. Du har goda kunskaper i svenska språket. Du gillar att arbeta med den äldre patienten och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du främjar trivsel genom ett öppet och tillitsfullt samarbete på din arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Erfarenhet från akutvården och andra språkkunskaper är meriterande.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att identifiera omvårdnadsbehov, planera, leda och utvärdera omvårdnadsåtgärder, utföra specifik omvårdnad och administrera läkemedel. Dokumentation sker enligt TakeCare . Arbetsledning.

Som nattsjuksköterska kommer att du att ta hand om max 11 patienter tillsammans med en undersköterska.

Som dag/kväll sjuksköterska ansvarar för max. 7 patienter tillsammans med 2 undersköterskor. Under helger jobbar man i parvård.

Vi erbjuder
Vi har flextidsavtal och är måna om en bra arbetsmiljö där det också finns möjlighet till friskvårdsbidrag som är 5000kr/år. Vi erbjuder även friskvårdstimme. 
Du får utöver det, även fri öppen sjukvård och försäkringar enligt SLSO avtal. Vi tillämpar flextidsavtal. Som nattsjuksköterska har du dubbelt ob-tillägg.

Som sjuksköterska inom dygnet-runt-verksamhet tjänar du in tid till en timbank som motsvarar en veckas ledighet per år. Tiden kan tas ut i motsvarande tid, pengar eller för pension. 

Vi kommer fortlöpande att gå igenom ansökningar och kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

*Vår nya medarbetare ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms nämnder/
bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga
nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och
kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje
TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio
S:t Görans sjukhus). Samtliga belopp är bruttobelopp och inte pensionslönegrundande.

Välkommen med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm