Arbetsterapeutkollega till Jakobsbergsgeriatriken!

Arbetsterapeutkollega till Jakobsbergsgeriatriken!

Motiveras du av att arbeta med rehabilitering med inriktning allmängeriatrik? Gillar du att arbeta i team med kunniga och engagerade medarbetare?

Välkommen till vår geriatriska klinik i Jakobsberg!

Nu behöver vi stärka upp med en arbetsterapeut i vår arbetsgrupp med kunniga och engagerade kollegor. Motiveras du av rehabilitering och har ett intresse för den äldre patienten? Vill du arbeta på en trivsam arbetsplats med ett välfungerande teamarbete och närvarade ledning. Välkommen att söka till oss på Jakobsbergsgeriatriken!

En av våra arbetsterapeuter studerar masterutbildning och kommer att vara studieledig en tid framöver. Därför söker vi nu en arbetsterapeut till vår geriatriska vårdavdelning med inriktning allmängeriatrik. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Logoped, dietist och kurator är också en del av teamet. Här erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du som medarbetare är en mycket viktig del. Vi arbetar för ständig utveckling och förbättring med patienten i centrum. Du kan vara med och bidra i detta arbete. Jakobsbergsgeriatriken har tre avdelningar för patienter med akuta sjukdomstillstånd av både medicinsk, kirurgisk, neurologisk eller ortopedisk orsak och/eller rehabiliteringsbehov. Intagning sker dygnet runt i ett nära samarbete med akutsjukhusen i Stockholms län. Verksamheten har även en öppenvårdsmottagning för minnesutredning samt ett team för Förstärkt utskrivning med möjlighet att göra hembesök.

Kvalifikationer Krav: Leg arbetsterapeut. Meriterande: Tidigare arbetslivserfarenhet från geriatrisk- eller somatisk slutenvård alternativt primärvårdsrehabilitering.

Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga, flexibilitet, professionellt bemötande samtidigt som du sätter patientsäkerheten i första hand. Du delar gärna med dig av din kunskap och idéer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter: Planera patientens rehabilitering tillsammans med patienten, teamet och närstående. Arbetsuppgifterna innefattar ADL-bedömning och träning, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, överrapportering till primärvårdsrehab/neuroteam, kognitiv bedömning/MMSE. Aktivt deltagande vid teamronder. Stöd för övrig personal i bland annat hjälpmedelsfrågor.

Vi erbjuder:  Flextidsavtal och är måna om en bra arbetsmiljö där det också finns möjlighet till friskvårdsbidrag som är 5000kr/år.

Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering.

SLSO´s förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar, löneväxling.

Du kan läsa mer om oss: Här

Övrigt: Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Tillträde 1/6 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm